ALINOL

ALINOL

ALINOL

UYGULAMA
Bitki Adı Yapraktan Uygulama Uygulama Zamanı
Tarla Bitkileri

Hububat, Tütün, Mısır, Pamuk, Ayçiçeği, Soya, Yem Bitkileri, Şeker Pancarı, vs.

75-100 ml/da  3-5 yapraklı iken veya ot ilaçları ile birlikte ilk uygulama,

15-20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.

Sebzeler

Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Soğan, Patates, Çilek, vs.

75-100 ml/da Bitkilerin gelişim periyodu boyunca 2-3 uygulama.
Meyveler

Taş ve yumuşak çekirdekli meyve ağaçları, Bağ, Narenciye, Zeytin, vs.

80-120 ml/100 litre su Üç uygulama yapılması tavsiye edilir.

1-Tomurcuk ve Çiçeklenme döneminde.

2-Meyve Oluşumunda

3-Meyvelerin gelişim döneminde uygulanabilir.

Fidanlık, Seralar ve

Süs Bitkileri

60-80 ml/100 litre su Dikim sırasında ve 10-15 gün arayla.
Damlama Sulama ve Salma Sulama Yöntemi ile uygulama 0,5 – 1 Lt/da.
ÖZELLİKLER

ALINOL, vitaminler, amino asitler, proteinler, betainler ve büyüme faktörlerinden oluşmaktadır.

ALINOL, her türlü stres koşullarında bitkinin stresten hızla çıkmasına yardımcı olur.
ALINOL, düzenli olarak uygulandığında dengeli bitkisel gelişimi ve verimliliği destekler.
ALINOL, yaprak uygulamalarında ürünlerin taşıyıcısı konumundadır, diğer bitki besin elementlerinin alımını kolaylaştırır.

AÇIKLAMA

ORGANİK ÜRÜNLER
BİTKİSEL MENŞELİ AMİNOASİT İÇEREN SIVI ORGANİK GÜBRE

 

Ambalaj   1 L / 5 L / 20 L

 

Garanti Edilen İçerik %(w/w)
Organik Madde 30
Organik Karbon 17
Organik Azot (N) 2
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) 1
Serbest Aminoasitler 15
pH 5,5 – 7,5