
TEC-K
BİTKİ | YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE UYGULAMA BİÇİMİ | |
Sebzeler; Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Kabak, Fasülye, Bezelye, Bamya, Ispanak, Enginar | 150-200 ml/da | Meyve dönemi başlangıcından hasat sonuna kadar 2-3 uygulama yapılır. |
Narenciye; Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt v.s | 200-300 ml/100 L.su | Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. |
Meyve Ağaçları; Elma, Armut, Kayısı,
Şeftali, Erik, Kiraz, Badem, Ayva, Nar, Zeytin v.s |
200-300 ml/100 L.su | Meyve bağlama, büyütme ve hasat öncesine kadar 2-3 uygulama yapılır. |
Çilek, Ahududu, Yaban Mersini | 200-250 ml/da | Çiçek öncesi ve Meyve bağlama döneminde 2-3 uygulama yapılır. |
Fındık, Ceviz | 200-300 ml/100 L.su | Çiçek öncesi, bıyık atma ve iç bağlama döneminde 2-3 uygulama yapılır. |
Muz | 200-300 ml/100 L.su | Meyve oluşumu öncesi ve sonrası 2-3 uygulama yapılır. |
Bağ (Üzüm) | 200-300 ml/100 L.su | Meyve bağlama, büyütme ve renk yapma döneminde 2-3 uygulama yapılır. |
Hububat; Buğday, arpa, çeltik, Mercimek, Nohut v.s | 200-250 ml/da | Kardeşlenme dönemi ve sonrası 15 gün ara ile 2-3 uygulama yapılır. |
Kavun, Karpuz | 200-250 ml/da | Kol atımından sonra 15 gün ara ile 2-3 uygulama yapılır. |
Pamuk | 200-250 ml/da | Tarak öncesi ve sonrası 15 gün ara ile 2-3 uygulama yapılır. |
Ayçiçeği, Mısır, Tütün, Kanola | 200-250 ml/da | Bitki boyu 20-25 cm olunca 15 gün ara ile 2-3 uygulama yapılır. |
Soğan, Sarımsak, , Pırasa, Patates, Turp, Şeker Pancarı, Havuç, Lahana, Marul | 200-250 ml/da | Çapadan 15 gün sonra 1-2 uygulama yapılır. |
Süs Bitkileri | 150-250 ml/100 L.su | Yapraklanma dönemi ve sonrasında 2-3 uygulama yapılır. |
Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Dekara 1-1,5 Litre Uygulama Yapılır. |
EC FERTILIZER
POTASYUM ÇÖZELTİSİ
Ambalaj 1 L / 5 L / 20 L
Garanti Edilen İçerik | %(w/w) |
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | 25 |