TEC-K

TEC-K RESİM

TEC-K

UYGULAMA
BİTKİ YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE UYGULAMA BİÇİMİ
Sebzeler; Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Kabak, Fasülye, Bezelye, Bamya, Ispanak, Enginar 150-200 ml/da Meyve dönemi başlangıcından hasat sonuna kadar 2-3 uygulama yapılır.
Narenciye; Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt v.s 200-300 ml/100 L.su Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Meyve Ağaçları; Elma, Armut, Kayısı,

Şeftali, Erik, Kiraz, Badem, Ayva, Nar, Zeytin v.s

200-300 ml/100 L.su Meyve bağlama, büyütme ve hasat öncesine kadar 2-3 uygulama yapılır.
Çilek, Ahududu, Yaban Mersini 200-250 ml/da Çiçek öncesi ve Meyve bağlama döneminde 2-3 uygulama yapılır.
Fındık, Ceviz 200-300 ml/100 L.su Çiçek öncesi, bıyık atma ve iç bağlama döneminde 2-3 uygulama yapılır.
Muz 200-300 ml/100 L.su Meyve oluşumu öncesi ve sonrası 2-3 uygulama yapılır.
Bağ (Üzüm) 200-300 ml/100 L.su Meyve bağlama, büyütme ve renk yapma döneminde 2-3 uygulama yapılır.
Hububat; Buğday, arpa, çeltik, Mercimek, Nohut v.s 200-250 ml/da Kardeşlenme dönemi ve sonrası 15 gün ara ile 2-3 uygulama yapılır.
Kavun, Karpuz 200-250 ml/da Kol atımından sonra 15 gün ara ile 2-3 uygulama yapılır.
Pamuk 200-250 ml/da Tarak öncesi ve sonrası 15 gün ara ile 2-3 uygulama yapılır.
Ayçiçeği, Mısır, Tütün, Kanola 200-250 ml/da Bitki boyu 20-25 cm olunca 15 gün ara ile 2-3 uygulama yapılır.
Soğan, Sarımsak, , Pırasa, Patates, Turp, Şeker Pancarı, Havuç, Lahana, Marul 200-250 ml/da Çapadan 15 gün sonra 1-2 uygulama yapılır.
Süs Bitkileri 150-250 ml/100 L.su Yapraklanma dönemi ve sonrasında 2-3 uygulama yapılır.
Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Dekara 1-1,5 Litre Uygulama Yapılır.
AÇIKLAMA

EC FERTILIZER
POTASYUM ÇÖZELTİSİ

 

Ambalaj   1 L / 5 L / 20 L

 

Garanti Edilen İçerik %(w/w)
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) 25