
NİTROTEC
15.0.0+5 Zn
| BİTKİ | YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE UYGULAMA BİÇİMİ | |
| Sebzeler; Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Kabak, Fasulye, Bezelye, Bamya, Ispanak, Enginar | 150-200 ml/da | Meyve dönemi başlangıcından hasat sonuna kadar 2-3 uygulama yapılır. |
| Narenciye; Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt | 200-300 ml/100 L Su | Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır. |
| Meyve Ağaçları; Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Badem, Ayva, Nar, Zeytin | 200-300 ml/100 L Su | Meyve bağlama, büyütme ve hasat öncesine kadar 2-3 uygulama yapılır. |
| Çilek, Ahududu, Yaban Mersini | 200-250 ml/da | Çiçek öncesi ve Meyve bağlama döneminde 2-3 uygulama yapılır. |
| Fındık, Ceviz, Badem | 200-300 ml/100 L Su | Çiçek öncesi, bıyık atma ve iç bağlama döneminde 2-3 uygulama yapılır. |
| Muz | 200-300 ml/100 L Su | Meyve oluşumu öncesi ve sonrası 2-3 uygulama yapılır. |
| Bağ (Üzüm) | 200-300 ml/100 L Su | Meyve bağlama, büyütme ve renk yapma döneminde 2-3 uygulama yapılır. |
| Hububat; Buğday, arpa, çeltik, Mercimek, Nohut | 200-250 ml/da | Kardeşlenme dönemi ve sonrası 15 gün ara ile 2-3 uygulama yapılır. |
| Kavun, Karpuz | 200-250 ml/da | Kol atımından sonra 15 gün ara ile 2-3 uygulama yapılır. |
| Pamuk | 200-250 ml/da | Tarak öncesi ve sonrası 15 gün ara ile 2-3 uygulama yapılır. |
| Ayçiçeği, Mısır, Tütün, Kanola | 200-250 ml/da | Bitki boyu 20-25 cm olunca 15 gün ara ile 2-3 uygulama yapılır. |
| Soğan, Sarımsak, , Pırasa, Patates, Turp, Şeker Pancarı, Havuç, Lahana, Marul | 200-250 ml/da | Çapadan 15 gün sonra 1-2 uygulama yapılır. |
| Süs Bitkileri | 150-250 ml/100 L Su | Yapraklanma dönemi ve sonrasında 2-3 uygulama yapılır. |
| Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Dekara 1-1,5 Litre Uygulama Yapılır. | ||
EC FERTILIZER
AZOTLU GÜBRE ÇÖZELTİSİ
Ambalaj 0,5 L / 1 L / 5 L / 20 L
| Garanti Edilen İçerik | %(w/w) |
| Toplam Azot (N) | 15 |
| Üre Azotu (N) | 15 |
| Suda Çözünür Çinko (Zn) | 5 |
