ZİMFOS 5.25.0+5 Zn

18

ZİMFOS

5.25.0+5 Zn

UYGULAMA
BİTKİ BİR DEKARA YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU VE  BİÇİMİ
Domates, Biber, Patlıcan

(Şaşırtmadan Önce)

50 cc İlk uygulama fideler yastıkta iken bir teneke suya 50 gr

ZİMFOS 5-25-0 +5 Zn  karıştırılıp, bitkiler bununla sulanır.

Şaşırtmadan hemen sonra 100 cc Can suyu olarak topraktan 100 cc bir dekar fideyi sulayacak biçimde uygulanır.
Gelişme ve verim döneminde 100-200 cc 10-15 gün aralıklar la 3-4 uygulama yapılır.
Hıyar, Kabak 100-300 cc Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Narenciye (Portakal, Limon, Mandarin, Greyfurt) 200-250 cc Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 30 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Elma, Armut, Kayısı,

Şeftali, Erik, Kiraz

200-250 cc Bitki yaprakları1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-4 uygulama daha yapılır.
Çilek 150-200 cc Bitkiler uyanmaya başladığında ilk uygulama yapılır. . 10 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Fındık, Ceviz, Ayva,  Nar 150-200 cc Bitki yaprakları 1-2 cm büyüklüğüne gelince ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Muz 150-250 cc Erken ilkbahardan itibaren 15 gün arayla 3-5 uygulama yapılır.
Bağ (Üzüm) 150-200 cc Sürgünler 10-20 cm uzunluğa eriştiği zaman ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Zeytin 100-200 cc Çiçeklenme öncesi ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Buğday, arpa, çeltik 100-200 cc Kardeşlenme döneminde yabancı ot ilacı ile

ZİMFOS 5-25-0 +5 Zn  karıştırılarak uygulanır.

Kavun, Karpuz 150-200 cc Bitki boyu 15-20 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pancar 150-200 cc Seyreltme sonrası ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3 uygulama daha yapılır.
Pamuk, Patates 150-200 cc Bitki boyu 15-20 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Ayçiçeği, Mısır, Tütün 200-250 cc Bitki boyu 15-25 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 2 uygulama daha yapılır.
Soğan, Sarımsak, , Pırasa

Havuç, Lahana, Marul

150-250 cc Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-4 uygulama daha yapılır.
Kanola, Yonca, Mercimek, Nohut 150-200 cc Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 20 gün arayla 1-2 uygulama daha yapılır.
Soya, Fasulye, Bakla,

Yer Fıstığı, Bezelye

150-200 cc Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 3-5 uygulama daha yapılır.
Enginar, Kereviz, Karnıbahar, 150-250 cc Bitki boyu 5-15 cm olunca ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Turp, Ispanak, Bamya 150-200 cc Bitki boyu 5-10 cm arasındayken ilk uygulama yapılır. 15 gün arayla 2-3 uygulama daha yapılır.
Süs Bitkileri 150-200 cc Vejetasyon süresince 20 gün arayla sürekli uygulama yapılır.
 
Damla Sulama ve Salma Sulama Sistemleri İle Uygulama Biçimi
 Meyve ve sebzelerde bitkinin vejetatif gelişmesinin başlangıç döneminden itibaren, yaklaşık bir ton sulama suyuna 0.5-2 L ZİMFOS 5-25-0 +5 Zn karıştırılarak uygulanır.
AÇIKLAMA

EC FERTILIZER
NP GÜBRE ÇÖZELTİSİ

 

Ambalaj   0,5 L / 1 L / 5 L / 20 L

 

Garanti Edilmiş İçeriği %w/v %w/w
Toplam Azot (N) 6,5 5
Üre Azotu (NH2)2CO 6,5 5
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) 32,5 25
Suda Çözünür Çinko (Zn) 6,5 5